Nu lysner det, også for kampen mod bruger chikane
Skrevet af J Vingaard d. 21-12-2017
Nu lysner det bogstaveligt fordi årets mørkeste dag er nået, og lyset vender tilbage.
Men også for den medvind Frederikssund Byråd giver fornuften med sit høringssvar, hvor man siger pænt "Nej tak" til Vejdirektoratets nøje udtænkte pinsler for de, der fremover benytter sig af den gamle broforbindelse, jf Lokalavisen, Frederikssund.
Listen over pinsler er lang og indeholder bl.a : et ubegrænset antal broåbninger, rødt lys bølger, busstoppesteder midt på vejen.
Dog har byrådet tilkendegivet, at det fremover naturligvis skal være lettere at passere på tværs af J.F. Willumsens Vej.
Vejdirektorat og transportminister/ transportudvalg så måske gerne den gamle bro brænde sammen i mekanikken indenfor kort tid, ved at hæve og sænke den, hver gang en robåd, med mast, stævner ud fra Roskilde eller Hundested.

Men det er jo desværre kun et høringssvar som kommunen har afgivet.

Mere lyst står det til med underskriftindsamlingen mod brugerbetaling på den ny bro, der nu også omfatter Skibby jf. Nej gruppens facebook.

Målet må jo være at indsamle 50.000 underskrifter for at få sagen op i folketinget, så trafik mafiaen, som har udtænkt brugerbetalingen, kommer til kort.

Tryk "Læs mere"
Udvidet nyhedstekst
Det har været fremme i mediernes læserbreve hvilke folketings politikere fra vores valg Kreds, der har gjort det eller hint i trafik spørgsmål ved Frederikssund.
Jeg mindes noget med et snart tidligere byrådsmedlems nægten af at hænge valgplakater op med en i dag betydningsfuld minister ved et folketingsvalg langt tilbage, fordi denne ikke ænsede trafikproblemet ved fjorden så meget. Ja den historie kom på avisforsider højt oppe.

Klaus Hækkerup (A) tidl. MF har kæmpet for S-tog dobbeltspor og siden for en gratis tunnel under fjorden. Desværre rungede det ikke tilstrækkeligt i trafik mafiaen. Man kan ikke være i tvivl om hans holdning, hvis
man finder hans læserbreve frem på nettet.

Pt. har vi Hans Andersen (V) både i Frederikssund byråd og i folketinget. Han må da fornemme harmen i lokalbefolkningen over den påtænkte betaling, og kunne evt. arbejde hårdt for at få brugerbetalingen taget af bordet straks efter nytår.