Susanne i P4 morgenradio
Skrevet af J Vingaard d. 11-03-2018
Susanne Bartholin fra Nej til brobetaling i egen kommune, kommer igen i P4 mandag den 12-03-2018 kl. 7:15. Gad vide hvad der nu sker. Et forsigtigt gæt kan være den larmende tavshed fra Frederikssund kommunes side, hvor det i praksis kun har været borgmester John Schmidt Andersen (V), vi har set og hørt. De øvrige medlemmer herunder Hans Andersen (V), der oven i købet også sidder i folketingets trafikudvalg, har trukket mørklægningsgardinerne for som var vi tilbage under 2. verdenskrig. En meget mærkelig forestilling som bærer præg af et lille byråd, der er under massivt pres fra folketing m.fl. om at tie stille. Men det er sandsynligvis ikke kommunens byråd men folketinget, som Susanne vil råbe op.
Så får vi se hvornår byrådet "render ind" på Chistiansborg og "laver (fastelavns), ballade", som det kunne være sagt af borgmesteren selv.
Udvidet nyhedstekst
Sidste weekend afholdte den fysiske "broforbindelsen" åbent hus (charmeoffensiv) med guider. Der er jo næsten også kun ansat dansk arbejdskraft til skurbyen.
Hvorfor dælen at de 400 tonstunge betonelementer bliver lavet i Polen, sejlet til Frederiksværk og læsset over på blokvogn, der så kører med politi eskorte, er en lidt mærkelig historie om vanddybder og asfalt på rundkørsler.
Der findes jo ellers pramme som ikke stikker dybt til brug for fjord transporten til broen.