Kejserens ny klæder, om igen og igen
Skrevet af J Vingaard d. 14-03-2019
Folketingets argumenter for betalingsvej/ betalingsbro ved Frederikssund er som "Kejserens ny klæder", nemlig helt til grin/ ikke eksisterende.

Uden at blinke med øjnene drysser regering og støtteparti nu ca. 70 milliarder ud over hele landet til gratis motorveje/ broer, inkl. en gratis 3. Limfjordsforbindelse og en omfartsvej ved Mariager til 350 millioner kr. jf. regeringens plan eller rettere valgoplæg.

Og så havde/ har den danske statskasse ikke én flad milliard til Fjordforbindelsen ved Frederikssund, tror du virkeligt på den søforklaring.

Det virker som at nævnte plan er præget af folketingspolitikere, der optræder som magtfulde lokalpolitikere særligt i det jyske. Dem har vi ikke mange af heromkring.

Måske er der dog lys i planen vedr. motorveje til Frederikssund/ Hillerød.
Udvidet nyhedstekst
Flertallet i folketinget går åbenbart ind for at bygge motorveje næsten overalt,

Nogle af planerne er dog lige til at græde over set med naturens og livets øjne og øre.

Alt for Jylland, fristes man til at sige, vi slagter gerne den sidste rest af storslået bakket natur ved Røsnæs nordvest for Kalundborg og bygger en motorvej hen over hele den "billige natur".

Stil dig f.eks. op ved Karlslunde/ Solrød eller ved Hovedstadens ringveje, så kan du høre lyden fra motorvejenes uendelige bil ræs.

Vi har åbenbart ikke fundet de rigtige løsninger endnu, når det handler om trafik.