En Bedre Fjordforbindelse
Navigation
Forside med nyheder
Se filmen
Borgermøde, april 2011
Kontakt os
Bestyrelsen
Links

Facebook
Hvorfor denne forening?
Vedtægter
Bliv medlem

Projekt-web (Frederiksborg Amt)

Frederikssund Erhverv
Nyeste artikler
Høringssvar VVM
Trafikaftale 2009
Skriv under
Transportpolitik 2020
Frederikssundmotorvejen
Bliv medlem
Er du træt af at vente?

Så meld dig ind i foreningen ”En bedre Fjordforbindelse”. Bestyrelsen vil gerne hermed motivere dig, som ikke endnu har meldt dig ind, men som er enig i vores nye slogan, til at blive medlem nu og her, vi har brug for din opbakning. Måske har du på din sommerferie i Danmark og udlandet oplevet tunnel- og andre vejbyggerier, som er enorme i forhold til vores overskuelige og naturvenlige tunnelønske, og tænkt ved dig selv, det er dog besynderligt, at vores trafikproblem ikke bliver løst.

Hvert døgn passeres Kronprins Frederiks Bro af ca. 20.000 bilister – vi er overbeviste om, at mange af disse hver dag råber i deres stille sind efter en bedre fjordforbindelse, men landspolitikerne på Christiansborg med meget få undtagelser vender det døve øre til, samtidigt med at flere indflydelsesrige politikere er så frække at stille op som repræsentanter for vores område af Danmark.

Igennem de nu fire år ”En Bedre Fjordforbindelse” har eksisteret, er det lykkedes foreningen at få politikerne på Christiansborg i tale flere gange og få regelmæssig omtale i såvel den lokale presse som i TV2 Lorry. Og sidste år lykkedes det endeligt, at få trafikudvalget og dets formand til at besøge os på Bi- lidt i Frederikssund. Desværre ligger aftalerne herfra i ruiner, som Bi-lidt bygningen gør det i bogstaveligste forstand. Politikerne glemmer os hurtigt og skal konstant holdes til ilden. Et af vores bedste pressionsmidler er, at vi har DIN opbakning.

Det koster dig kun kr. 50 om året i medlemskontingent, hvilket må siges at være en særdeles lille investering for dig som bilist og boligejer, når man tænker på det tidsspilde, de omkostninger og ærgrelser samt reduceret boligværdi, som den nuværende fjordforbindelse giver dig. Enhver virksomhed som bruger fjordforbindelsen burde også kunne se, hvor vigtig en bedre fjordforbindelse er for virksomhedens økonomi og bakke mere op om sagen, der jo ikke er partipolitisk. Man kan tillige forestille sig den store reklameværdi enkelt virksomheder og byen allerede nu kan få ved at sponsorere udsmykninger i og ved tunnelen, når den skal udføres i praksis.

Sådan bliver du medlem af foreningen:

Indbetal kr. 50 til én af følgende konti:
1) Girokonto 82111972
2) Nordea: 2670 5905-964-439

Husk at oplyse dit navn og adresse i forbindelse med indbetalingen.
Velkommen
På denne side finder du information om den kommende forbindelse over eller under Roskilde Fjord. Forbindelsen bliver enten en bro eller en tunnel, og den vil forbinde Hornsherred i vest med Frederikssund i øst.

Vi vil meget gerne høre fra alle, som har synspunkter om den kommende fjordforbindelse. Du kan kontakte os ved at klikke her.
Hvornår er broen oppe?
Kronprins Frederiks Bro åbner for sejlads hver hele og halve time.

Broen åbner dog IKKE på nedenstående tidspunkter:

Mandag-torsdag: kl. 14:00, 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00, 18:00.

Fredag: 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00, 17:00, 17:30, 18:00.

Lørdag, søndag og helligdage: Kun hver hele time, dog ikke 10:30, 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 13:00 og 13:30.
Copyright © En Bedre Fjordforbindelse 2007 i samarbejde med www.baxit.dk